Добавьте товары для сравнения
Добавьте товары в желания
0
Мой заказ
Ru

Vă prezentăm modelul relativ recent de cameră digitală IP DS-2CV1021G0-IDW1, care combină capacitatea de a instala o cartelă de memorie, un modul wireless Wi-Fi și un microfon încorporat.

 

 

Pachetul conține complect standard, cu excepția prezenței unei antene Wi-Fi (antena este externă aici) și dopuri pentru aceasta, în cazul în care conectați camera la rețea printr-un cablu.

 

 

Carcasa și suportul sunt realizate din plastic, iar viziera de protecție neagră este din metal. Dimensiunile camerei sunt similare cu celelalte camere din seria 10 de 99 mm × 68 mm × 66 mm. Protecția respectă standardul IP66 cu o temperatură cuprinsă între -30 ° C și +60 ° C. Alimentarea cu energie a camerei doar la 12 V, în acest model nu există suport pentru tehnologia POE .

 

 

În partea de jos a carcasei există un slot protejat pentru cartele de memorie formate Micro SD / SDHC / SDXC, până la 128 GB și un buton de resetare. Pe partea din spate există un conector cu șurub pentru conectarea unei antene Wi-Fi cu o frecvență de transmisie de date de 2,4 GHz, 802.11 b / g / n standard fără fir, și un interval declarat de până la 50 de metri. Cu toate acestea, merită să ne gândim că distanța finală de transmisie poate fi afectată de mulți factori, inclusiv de vreme. Prin urmare, atunci când construim un sistem, vă recomandăm să luați în considerare lungimea de 50 de metri cât mai aproape de maximul posibil în zone deschise și în condiții meteorologice ne favorabile. .

 

 

Pe partea frontală, pe lângă obiectiv, există o gaură pentru microfonul încorporat și un LED color care indică starea camerei. Microfonul înregistrează fluxul audio în modul mono. Zona de captare a sunetului de către producător nu este specificată, dar se filtrarează zgomotului din mediul înconjurător. 

Albastru intermitent: Conexiune normală Wi-Fi.

Roșu: Camera este în modul pornire.

Roșu intermitent: ● Rapid: conexiunea la rețea nu a reușit. 

Roșu intermitent: ● Încet: eroare card de memorie sau alte probleme.

Dimensiunea matricei 1/2.8 cu o rezoluție de 1920 × 1080 pixeli. Distanța focală a obiectivului este de 2,8 mm cu un unghi de vizibilitate de 114,5 °. Domeniul maxim de iluminare este de 30 de metri. înregistrea video este la 25 de cadre pe secundă. Există funcții BLC, 3D DNR, DWDR.

 

Și în final, exemple de înregistrare în momente diferite ale zilei.

Zi

 

Seara

 

Noaptea

Бренд HIKVISION
Войти с помощью
Оцените товар
Отправить
Поделиться в соцсетях

HIKVISION 2 MPX, Wi-Fi, Micro SD 128GB, Garanție 3 Ani, DS-2CV1021G0-IDW1

В наличии
Артикул: 3605
1 599 Lei
К сравнению
Войдите на сайт чтобы
добавить товар в список желаний
%
Войти для отображения накопительной скидки
Быстрый заказ

Самовывоз с нашего склада бесплатный.

  • Доставка по Молдове 
  • Доставка по Кишиневу

  • Наличными при получении товара
  • Оплата банковской картой прямо на сайте
  • Кредит и рассрочка от кредитных компаний

Наверх